Afscheidsfotografie

Een afscheid van een dierbare is een verdrietige gebeurtenis. 
Daar doorheen verweven zijn mooie, dierbare en ontroerende momenten die in de hectiek van de dag aan u voorbijgaan. Die beelden wil ik voor u vastleggen zodat de herinnering vastligt op beeld. Door alle emoties die op die dag door u heen gaan, zullen er ook delen zijn die u mist. Ook daarom is het prettig om hierop in alle rust terug te kijken.
Kleine kinderen die op jonge leeftijd hun ouders of grootouders moeten missen, zullen later nog eens vragen hoe het afscheid was. Met foto’s kunt u dit laten zien op een moment dat zij en u daar aan toe zijn. 
Familieleden of vrienden die door omstandigheden niet bij het afscheid van uw dierbare kunnen zijn, zullen het prettig vinden om foto’s te kunnen bekijken van de afscheidsceremonie.
Ik wil graag voor u deze waardevolle momenten vastleggen. 
Opbaring/kist sluiten
Een intiem moment van afscheid en het sluiten van de kist. Misschien wordt de kist nog versierd door kinderen, wilt u nog een voorwerp meegeven, die laatste momenten zijn van onschatbare waarde.
Herdenkingsdienst
Het openbare gedeelte van het afscheid. Familie, vrienden en kennissen nemen afscheid van uw dierbare. De indrukwekkende rouwstoet, een kerkdienst of een ceremonie in een aula. Uw persoonlijke manier van afscheid nemen.
Het definitieve afscheid
Een kist die naar het kerkhof wordt gedragen, zand of bloemen worden gestrooid of ballonnen opgelaten. Het begeleiden van de kist naar de ovenruimte.
Troost
Mensen die uw verdriet willen delen en u troost willen geven. Foto’s van bloemen, kaarten en teksten kunnen voor troost en steun zorgen na het afscheid.

Na ons eerste contact, wat meestal telefonisch is, kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken. 

Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als je de herinnering bewaart...


Naar boven